Såhär tar ser du din första film som vi bjuder på

Följ

Kommentarer

2 kommentarer

• Avatar
    Peter Diedrichs

Den här tjänsten känns inte alls färdig!

1. Jag fick ingen välkomstfilm-kod när jag registrerade mig (no big deal, men ändå)
    2. Jag har försökt köpa "klippkort" med ett par olika kontokort, alla funkar överallt annars men inget accepteras här.
    3. När jag skulle logga in för att skriva den här kommentaren accepteras inte mitt blockbusterkonto (och jag ÄR redan inloggad i samma webbläsare...) utan jag fick logga in via FB.
  • Avatar
    Andreas Berglin

Va i helv... använde min gratiskod och skiten är på svenskt tal och omöjligt att ändra till engelska! Kul å se dubbad beauty and the beast? Not... drar till viaplay och kollar istället.

logga in för att lämna en kommentar.

Powered by Zendesk